e
Banner

Etiketler: damla alisan



Alışan Logistics continues to invest for future generations


Yayın: 20-09-2023
Kategori: Lojistik

Damla Alışan, CEO of Alışan Logistics, stated that they are proud to be one of the 2 brands entitled to receive a green logistics certificate in Türkiye. Damla Alışan said, “Our investments regarding our environmentally friendly practices and activities within the scope of sustainability will continue without slowing down, to make our world more livable for future generations.”




Alışan Lojistik fırsat eşitliğini her alana yayıyor



Lojistik sektöründe farklı iş kollarında kadının güçlendirilmesine yönelik farkındalık yaratan projelere imza atan Alışan Lojistik, sektörde ilk kadın istif makine operatörünü bünyesine katan şirket unvanını da elinde bulunduruyor. Alışan Lojistik CEO’su Damla Alışan “Kadın çalışan oranımız, son 3 yıldır yüzde 20-23 bandında artış göstermektedir. Hedefimiz bu bandı her sene artar oranda yakalamak” dedi.  




Alışan Lojistik’in iklim değişikliği skoru “B-” olarak açıklandı


Yayın: 21-03-2024
Kategori: Lojistik

Karbon Saydamlık Projesi (Carbon Disclosure Project-CDP) 2023 derecelendirme sonuçlarında Alışan Lojistik’in iklim değişikliği skoru “B-” olarak açıklandı. Söz konusu skor ile Alışan Lojistik, global ortalamanın üzerine çıkarak, lojistik sektöründeki çevreye duyarlı yaklaşımını ve sürdürülebilir bir geleceğe katkıda bulunma kararlılığını bir kez daha kanıtladı.